~ Handmade designs ~

24 nov. 2009

Petrecerea creativa RFB

Amatori de handmade si Craciun, in decembrie vi se pregateste ceva!



Creezi sau Donezi?


Creaza si doneaza pentru cei care conteaza. Eveniment caritabil organizat de RFB si Club 4x4 Romania, sustinut de Orange concept store.Browserul nu permite afişarea acestei imagini.
Bucuresti, 23  noiembrie 2009 : RFB (Romanian Fashion Bloggers) si Club 4x4 Romania te invita la Orange concept store, sambata, 5 decembrie 2009, intre orele 11 si 17, la o petrecere creativa organizata in scop caritabil.
La acest eveniment sunt chemati toti cei care doresc sa intinda o mana de ajutor, insa intr-un mod inedit : cei prezenti vor crea accesorii pentru Craciun, accesorii care vor fi apoi oferite spre vanzare, in cadrul evenimentului.  Fondurile astfel obtinute vor fi folosite pentru a ajuta 80 de copii scolari si prescolari din Comuna Braiesti, judetul Buzau.
Toate accesoriile si ustensilele necesare pentru eveniment sunt donate de catre RFB si Club 4x4 Romania, iar  membrii celor doua comunitati isi vor dona creatiile, alaturi de public si de invitati. De exemplu, designer-ul vestimentar Ludmila Corlateanu a pregatit accesorii din blana ecologica, iar designer-ul de accesorii Agata Seceleanu va dona ingerasi creati din papusi foarte mici si pene de pasare.

Asadar, sambata, 5 decembrie 2009, te asteptam pe calea Victoriei, nr.41, la Orange concept store, intre orele 11 si 17, fie sa iti pui in valoare talentul creativ in scop caritabil, fie sa ajuti o cauza nobila, cumparand accesorii de Craciun.
Mai multe informatii si date de contact gasiti pe pagina RFB. Va asteptam sa ne vizitati, sa vedeti creatiile "live" si sa faceti un cadou frumos celor mai putin norocosi, participand la licitatia din data de 5 decembrie.
Godspeed!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu