~ Handmade designs ~

12 mar. 2010

Eveniment RFB - 20 martie, Orange Concept Store

"Creezi sau Donezi?" ediţia de Paşte

Creaza si doneaza pentru cei care conteaza. Eveniment caritabil organizat de RFB.ro si sustinut de Orange concept store.Browserul nu permite afişarea acestei imagini. RFB (Romanian Fashion Bloggers) te invita la Orange concept store, sambata, 20 martie 2010, intre orele 11 si 18, la o petrecere creativa organizata in scop caritabil.

La acest eveniment sunt chemati toti cei care doresc sa intinda o mana de ajutor, insa intr-un mod inedit: cei prezenti vor crea accesorii pentru Paste, accesorii care vor fi apoi oferite spre vanzare, in cadrul evenimentului. Fondurile astfel obtinute vor fi folosite pentru a-l ajuta pe Daniel Raduta in lupta sa pe viata si pe moarte.
“ Acest eveniment este continuarea editiei de Craciun, decembrie 2009 cand am strans 20.000 RON pentru scoala si gradinita din Braiesti. Motivul pentru care am ales sa il ajutam pe Daniel Raduta, este destul de simplu, si noi, comunitatea bloggerilor de moda din Romania, vrem o schimbare, il vrem pe Daniel in viata si ajutor pentru toti cei aflati in situatie lui”, Roxana Radu - fondator RFB.

Toate accesoriile si ustensilele necesare pentru eveniment sunt donate de catre RFB iar membrii comunitatii isi vor dona creatiile, alaturi de public si de invitati. Agatha Blanck, George Neagu, Diana Bobar, Josephine, Agata Seceleanu si Biba Bijoux sunt doar cateva dintre designerii care vor dona accesorii special create in tema acestei editii.

"Daniel Raduta este unul din foarte multele cazuri de bolnavi de leucemie din Romania. Un numar, pe o lista, asteptandu-si randul la chimioterapie si transplant. Unul din aproximativ 8000 de bolnavi. Acesti oameni se pierd pentru ca nu se constientizeaza cat de simplu ar fi sa invatam sa-i salvam. Am aratat ca putem salva un om, punand in miscare online-ul. Hashtag-ul #draduta a devenit o cauza, o demonstratie a faptului ca sta in puterea noastra de solidaritate sa salvam vieti. Acum ne simtim in stare sa facem mult mai mult. Ceea ce i s-a intamplat lui Daniel nu va fi pus sub vina cuiva anume, dar se va face in asa fel incat sa nu se mai intample. Nu noua! Pentru ca Romania invata sa se vindece singura" Diana Stoleru, campania #draduta

Asadar, sambata, 20 martie 2010, te asteptam pe calea Victoriei, nr.41, la Orange Concept Store, intre orele 11 si 18, fie sa iti pui in valoare talentul creativ in scop caritabil, fie sa ajuti o cauza nobila, cumparand accesorii de Paste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu