~ Handmade designs ~

2 aug. 2009

Ce, cum, de ce?


Allabala este un "brand" personal, aparut ca urmare a nou descoperitului hobby intr-ale handmade-ului. Toate obiectele publicate sunt unicate sau realizate in serii foarte mici (2, 3 exemplare) si sunt realizate folosind materiale ce provin din Indonezia, Hong Kong, SUA sau Canada. Calitatea materialelor este peste medie iar designul isi propune sa fie in egala masura original si versatil. Sunt deschisa la orice propuneri de personalizare a creatiilor mele sau cereri specifice de accesorii.
Pot fi gasita si pe allabala.etsy.com, precum si pe allabala.breslo.ro. Ocazional fiintez si in persoana pe la diferite targuri.

Pentru a plasa o comanda va rog sa ma contactati pe adresa allabala.boutique @ gmail.com sau sa folositi unul din cele 2 magazine online pe care figurez (Etsy si Breslo)

Have fun looking around!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MODALITATI DE PLATA:

Plata se poate face prin transfer bancar, Paypal sau ramburs postal.
Te rog sa mentionezi in mesajul tau ce modalitate preferi.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LIVRARE

Pentru PROVINCIE:
Livrarea comenzii tale se va face prin intermediul Postei Romane, urmand ca la realizarea platii sa incluzi taxele postale aferente. In momentul in care coletul va fi trimis te voi anunta prin intermediul e-mailului de acest fapt.

Pentru BUCURESTI:
Optional, in cazul in care te afli in Bucuresti si nu doresti sa achiti taxele postale, livrarea comenzii se poate face in persoana, urmand ca detaliile sa fie stabilite de comun acord prin intermediul e-mailului.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Daca ai intrebari sau nelamuriri, ma gasesti la allabala.boutique @ gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu